Foretag en ændring i en risikovurdering

Naviger til:
  • Værktøjer > Risikovurdering
  • Risikovurdering infoside > Ændring

Du finder dine risikovurderinger flere steder; fra Min liste, fra knappen Afdelinger eller via Værktøjer > Risikovurdering. Alle disse steder kan du klikke på aktivitetens navn og derefter Skift for at foretage ændringer i risikovurderingen.

Bemærk venligst, at hvis du foretager ændringer i en underskrevet risikovurdering, skal du underskrive risikovurderingen igen.

Min liste > Skift:

Værktøjer > Risikovurdering > Klik på risikovurderingen > Skift:

Når du klikker på Skift , vil du blive dirigeret til den sidste side af risikovurderingen, hvor du kan vælge det trin, hvor du ønsker at ændre oplysningerne. Hvis du for eksempel ønsker at ændre navnet på aktiviteten og de inkluderede produkter, skal du klikke på den første opgave Aktivitet .

Skift oplysningerne og klik på Gem og luk.

Du kommer så tilbage til sidste side af risikovurderingen igen, risikovurderingen har nu status "Ændret". Hvis du er færdig med at redigere risikovurderingen, skal du klikke på Udført, og den er så klar til at blive underskrevet igen af ​​den ansvarlige person.

Kan jeg se tidligere versioner af underskrevne risikovurderinger?

Ja, du kan se tidligere underskrevne versioner af risikovurderingen, ved at klikke på datoen i kolonnen Sidst underskrevet i risikovurderingsmodulet.

Der kan du få adgang til alle de tidligere signerede versioner: