Foretag en ændring i en vurdering

Naviger til:
  • Værktøjer > vurdering
  • Siden med information om risikovurdering > Ændring

Du finder dine risikovurderinger flere steder; fra Min liste, fra knappen Underafdelinger eller via Værktøjer > vurdering. Alle disse steder kan du klikke på arbejdsproces navn og derefter Skift for at foretage ændringer i vurdering.

bemærkning venligst, at hvis du foretager ændringer i en underskrevet vurdering, skal du underskrive vurdering igen.

Min liste > Skift:

Værktøjer > vurdering > Klik på vurdering > Skift:

Når du klikker på Skift , vil du blive dirigeret til den sidste side af vurdering, hvor du kan vælge det trin, hvor du ønsker at lav ændringer oplysningerne. Hvis du for eksempel ønsker at ændre navnet på arbejdsproces og de inkluderede produkter, skal du klikke på den første opgave Arbejdsproces .

Skift oplysningerne og klik på Gem og luk.

Du kommer så tilbage til sidste side af vurdering igen, vurdering har nu status "Ændret". Hvis du er færdig med at redigere vurdering, skal du klikke på Udført, og den er så ready til at blive underskrevet igen af ​​den ansvarlige person.

Kan jeg se tidligere versioner af underskrevet risikovurderinger?

Ja, du kan se tidligere underskrevet versioner af vurdering , ved at klikke på datoen i kolonnen Sidst underskrevet i vurdering .

Der kan du få adgang til alle de tidligere underskrevet versioner: