Opret en ny tilladelsesgruppe

Naviger til:
Knappen Indstillinger > Tilladelser > Grupper > Opret

Administratorer kan oprette egne tilladelsesgrupper og tilpasse dem efter dine behov. Nogle eksempler på rettigheder, som du kan kontrollere i din egen rettighedergruppe, er begrænsning af muligheden for at underskrive risikovurderinger, flytte afdelinger eller lagerbeholdning kemikalier.

Sådan opretter du din egen tilladelsesgruppe:

1. Naviger til Indstillinger (tandhjulet i hovedmenuen)

2. Rettigheder

3. Grupper

4. Tilføje

Tabellen nedenfor beskriver alle rettigheder.Vi anbefaler, at du har denne artikel ved siden af ​​dig, når du opretter din egen tilladelsesgruppe, da det kan være ret udfordrende at forstå ellers, hvad de forskellige rettigheder gør i systemet.

Standardindstillingen for alle rettigheder i din nye gruppe er "Nej/Nej" på læse- og skrivetilladelse.Marker afkrydsningsfeltet til venstre for tilladelsen for at redigere tilladelsen.

Tilladelse Beskrivelse
Indstillinger > Konfiguration Giver tilladelser til funktioner fundet under Indstillinger > Konfiguration; "Egne felter", "Enheder" og "Nødnummer". Bemærk: Skal være Ja/Ja, for at brugeren kan se disse admin-funktioner.
Indstillinger > Generelt Giver tilladelser til funktioner fundet under Indstillinger > Generelt; "Produkttype". Bemærk: Skal være Ja/Ja, for at brugeren kan se disse admin-funktioner.
Rediger produkt Giver tilladelse til at klikke på 'Rediger' i produktets iSafe/produktinfo, hvor du f.eks kan oprette deres eget produktnavn og produktnummer. Bemærk: Skal være Ja/Ja, for at brugeren kan se disse admin-funktioner. Tilladelse til "Lagerbeholdning" er også påkrævet.
Ansøgning Flex - Gennemgå ansøgning Giver tilladelse til at afvise/godkende produktansøgninger. Tilladelse til "Lagerbeholdning" er også påkrævet.
Ansøgning Flex - Opret applikation Giver tilladelse til at oprette og indsende produktansøgninger.
Produktkartotek - Lokal information Giver tilladelse i en supplerende funktion. Ignorer denne tilladelse. (Varianter)
Adgang til webapplikation Giver tilladelse til iChemistry-webapplikationen. Skal indstilles til Ja/Ja for at brugeren kan logge på.
Lagerbeholdning Giver tilladelse til at tilføje/fjerne produkter, samt redigere lagermængde og forbrug.
Risikovurdering Giver rettigheder til at oprette/arkivere og redigere risikovurderinger.
Organisation Giver tilladelse til at oprette/slette underafdelinger, samt redigere navn og placering på underafdelinger.Tilladelse til "Generelt" er også påkrævet.
Risikovurdering - Underskriv Giver tilladelse til at underskrive risikovurderinger. Der kræves også tilladelse til "Risikovurdering".
Ansøgning - Omdiriger til anmeldelse Giver tilladelse til at blive omdirigeret til anmeldelsen efter indsendelse af en ansøgning. Skal have tilladelse "Ansøgning – Gennemgang/webstedsvurderingsgruppe"
Anmod om produkter Giver tilladelse til at anmode om nye produkter fra Intersolia, som mangler på fanen "Officielt handelsnavn" i lagerbeholdning.Tilladelse til "Lagerbeholdning" er også påkrævet.
Lagerbeholdning - Find ikke godkendte produkter Giver tilladelse til at søge efter "Officielt handelsnavn", der ikke er blevet godkendt i en ansøgningsproces.(Gælder hvis du har begrænset lagerbeholdningen til kun at vise produkter der er godkendt i ansøgningen).
Ansøgning - HSE-trin Giver tilladelse i en supplerende funktion. Ignorer denne tilladelse.
Ansøgning – Review/site vurderingsgruppe Giver tilladelse til at afvise/godkende ansøgninger. Tilladelse til "Lagerbeholdning" er også påkrævet.Gælder ikke Ansøgning flex.
Ansøgning – Forbehandlingstrin Giver tilladelse i en supplerende funktion. Ignorer denne tilladelse.
Sikkerhedsseddel - Rediger Giver tilladelse til at redigere sikkerhedsark i sikkerhedsarkeditoren. (tillægsfunktion)
Sikkerhedsark - Udgiv Giver tilladelse til at publicere redigeret sikkerhedsblad i sikkerhedsarkeditoren. (tillægsfunktion)
Erstatningsprodukter Giver tilladelse til at bruge Substitutionsmodulet, hvilket betyder at kunne træffe beslutninger om udskiftning eller opbevaring af kemiske produkter.
Ansøgning - Slet Giver tilladelse til at slette afsluttede ansøgninger, dvs for at kunne slette forrige afgørelser om ansøgninger.Gælder ikke Ansøgning flex.
Fordeling - Rapport Giver tilladelse til at kontrollere status for distribuerede produkter og også sende produkter igen. Gælder kun hvis du har et distributionsmodul.
Etiket - Rediger Giver tilladelse til at redigere produktetiketter og udskrive dem.
Lagerbeholdning - Officielt handelsnavn Giver tilladelse til at tilføje kemiske produkter fra "Officielt handelsnavn" i lagerbeholdning.Tilladelse til Lagerbeholdning er også påkrævet.
WPI (BA) - Opret Giver tilladelse til at oprette og redigere WPI/BA.
WPI (BA) - Underskriv Giver tilladelse til at underskrive WPI/BA.
Åben adgang Giver tilladelse til at oprette Open Access QR-kode (hvis brugeren ikke har nogen skriverettigheder, vil brugeren ikke se OpenAccess i menuen Indstillinger uanset læserettigheder).
Eksponeringsscenario - Gem Giver tilladelse til at gemme beslutninger for eksponeringsscenarier.
Eksponeringsscenario - Underskriv Giver tilladelse til at underskrive beslutninger for eksponeringsscenarier.
Udelukke fra restriktions- og forbudslister Giver tilladelse til at udelukke produkter fra restriktions- og forbudslister.
SDB-sammenligning - Markér som markeret Giver tilladelse til at kontrollere og sammenligne sikkerhedsdatablade (tillægsfunktion)
WPI (BA) - Rediger skabelon Giver tilladelse til at oprette og redigere WPI/BA-skabeloner (farve, tekststørrelse osv.). Tilladelse til "Indstillinger > Konfiguration" er også påkrævet.
Produkttype - Rediger Giver tilladelse til at oprette og redigere produkttyper. Tilladelse til "Indstillinger > Generelt" er også påkrævet.
Indstillinger > Rettigheder Giver tilladelse til at oprette, redigere og slette brugere i iChemistry. Tilladelse til "Indstillinger > Konfiguration" er også påkrævet.
Dobbelt håndtering Giver tilladelse til at se og erstatte dubletter via Oversigt > Dubletter.
Velkomstside - rediger Giver tilladelse til at redigere velkomstteksten på hjemmesiden for din organisation. Tilladelse til "Indstillinger > Konfiguration" er også påkrævet.
WPI (BA) - Arkiv Giver tilladelse til at arkivere WPI/BA.
Dokumenter - Håndtering Giver tilladelse til at foretage ændringer, tilføje og slette i dokumentmodulet.