Start en ny vurdering

Naviger til:
Værktøjer > vurdering

I vurdering finder du påbegyndte og underskrevet risikovurderinger samt en liste over hvilke produkter der ikke har en vurdering , i den valgte modul . Husk at placere dig i den rigtige afdeling i organisationstræet, inden du starter arbejdet med vurdering af produkter.

Her er en forklaring på de forskellige symboler:

Rødt flag: Produkter mangler en vurdering. vurdering skal foretages.

Gult flag: vurdering i gang

Gult flueben: Færdig vurdering , der skal underskrevet.

Grønt flueben: Udfyldt og underskrevet vurdering.

Prioriter

I vurdering i iChemistry finder du en anbefalet prioritetsværdi for hvert produkt , der endnu ikke har en vurdering, fra højeste prioritet (1) til laveste prioritet (5).

Nummeret er hovedsageligt baseret på faresætninger i sikkerhedsdatabladet og kan bruges som retningslinje for, hvilke produkter man skal starte med.

Start en ny vurdering

For at starte en ny vurdering skal du klikke på et af produkterne på listen, eller starte en tom vurdering ved at klikke på Ny øverst til venstre. Der kan du så vælge et eller flere produkter og begynde de forskellige trin i vurdering.

Føler du, at du har brug for hjælp til at komme i gang med vurdering , hjælper vores konsulenter gerne.

Kontakt dem direkte på consulting@intersolia.com

Du kan også kontakte din account manager, eller kontakte kundeservice, så hjælper vi dig videre:

support.dk@intersolia.com