Én vurdering for flere produkter

Denne artikel er blevet oversat med maskinoversættelse.

Har du produkter, der anvendes i samme proces/ arbejdsproces, eller har produkter tæt på identiske risici forbundet med sig, har du mulighed for at lave en vurdering, dvs. sætte flere produkter i samme vurdering.

Du finder disse risikovurderinger på samme liste som risikovurderinger af enkelt produkt. Se eksempel på billedet nedenfor, hvor mere end tre produkter er inkluderet:

For at lave en vurdering med mere end ét produkt skal du gå til vurdering > Klik på Ny eller vælg et produkt på listen under Produkter uden vurdering.

Vælg hvilke produkter du vil inkludere ved at vælge dem i rullemenuen ud for produkter. Hvis produktet er på lager i den aktuelle afdeling, vil du se produktet i rullemenuen. Hvis produktet ikke er på lager, skal du vælge Andre produkter i bunden og søge efter det produkt, du vil have med.

Hvis du vælger flere produkter til din vurdering, vil iChemistry præsentere vigtige data fra produkter, f.eks. vise alle kombinerede farepiktogrammer .

Hvis produkt 1 er ætsende og brandfarligt, og produkt 2 er Sundhedsfarlig , vil alle disse farepiktogrammer tilsammen blive vist og overført til det arbejdsproces sikkerhedsblad:

Ved at klikke på Produktoplysninger i vurdering kan du få adgang til information om farer, brugssteder, anbefalet udstyr og meget mere, for alle inkluderede produkter, hvilket er praktisk, når du opretter håndteringsvejledningen til det arbejdsproces sikkerhedsblad.

Baser det arbejdsproces sikkerhedsark på et produkts SDB

Hvis vurdering involverer flere produkter, bør du vælge det produkt, som vurdering (og det arbejdsproces sikkerhedsblad) skal baseres på. Et generelt tip er at vælge det produkt med den mest farlige information.

Når du opretter håndteringsvejledningen, kan du bruge oplysningerne fra et af produktets SDS'er. Hvis du ønsker at bruge oplysningerne direkte fra SDB, skal du vælge hvilket produkts SDB du vil indsamle oplysningerne fra rullemenuen og klikke på overfør knappen til højre: