Opret en ny bruger

Naviger til:
Knappen Indstillinger > Tilladelser > Brugere > Opret bruger

Brugere, der har en rolle som administratorer (tilladelsesgruppe) i iChemistry, kan oprette og håndtere brugere. Ansvaret for at oprette, administrere og slette brugere er altid på dig, Intersolia vil aldrig foretage ændringer i din brugerliste.

Generelle kontooplysninger

Ved oprettelse af en ny bruger er alle felter markeret med (*) obligatoriske felter og skal udfyldes.

• Brugernavn - Formatet på brugernavnet skal helst være fornavn.efternavn

• E-mail - Tilføj e-mail-adresse på brugeren. Adgangskode vil blive sendt til denne adresse.

• Autorisationsgruppe - Bestemmer, hvilken tilladelse bruger vil få i systemet. Autorisationsgruppen "Bruger" får kun læserettigheder. Autorisationsgruppen "Administrator" får skriverettigheder. Det er muligt at oprette tilpassede tilladelser via Indstillinger > Rettigheder.

• Midlertidig adgangskode - Er den adgangskode, der vil blive sendt til brugeren, efter du har oprettet kontoen.

• Standard systemsprog - Det sprog, som brugeren vil have som systemsprog.

• Standard dokumentsprog - Det sprog, som brugeren vil have som dokumentsprog (normalt det samme som systemsprog)

Organisatoriske tilladelser

Læserettigheder: Giver brugeren mulighed for at læse information fra den afdeling efter eget valg. Dette er nyttigt, når en administrator kun skal have redigerings-/skriverettigheder i en bestemt afdeling, men stadig være i stand til at læse information om andre afdelinger.

Skriverettigheder: Tillad brugeren at redigere oplysninger fra den valgte afdeling.

Bemærkning!Brugeren skal tilhøre en godkendelsesgruppe, der har redigeringsrettigheder. Hvis du har valgt Autorisationsgruppe: Bruger, er det lige meget, hvad du vælger under Skriverettigheder, 'Brugeren' vil kun have læserettigheder i hele systemet.

Bruger tilhører organisationsenhed: Bestemmer, hvor i organisationstræet brugeren er baseret på.

Medarbejdernr/ID - vil være synlig i brugerlisten. Valgfri.

Navn (fornavn og efternavn)* - Et obligatorisk felt med brugernes for- og efternavn.

Autologon - Skal kun udfyldes, hvis du har et direkte link (skal oprettes separat). Kan udfyldes, hvis du ikke ønsker, at brugeren skal kunne gendan sin adgangskode.