Kan vi skjule en afdeling for andre brugere?

Naviger til:
Knappen Indstillinger > Organisation

Q: Kan vi skjule en afdeling for andre brugere i vores organisation?

A: Organisatoriske rettigheder nedarves altid i organisationstræet, som giver bruger læse/skrive rettigheder til brugeren til udvalgt afdeling og alle underafdelinger.

Det er ikke muligt at tilføje undtagelse til en specifik underafdeling i organisationen for at skjule den for brugeren.

Der er dog en alternativ måde at skjule en "højere" afdeling for brugerne, hvis du giver dem læsetilladelse under den afdeling.

Hvis du allerede har bygget dit organisationstræ og tildelt brugerrettigheder til brugere, skal du først omstrukturere organisationstræet og derefter gentildele rettigheder til de eksisterende brugere.

Eksempel scenarie

Du har oprettet organisationstræet som nedenfor, og brugerne har adgang til hele organisationen.

Rettigheder nedarves fra topafdeling (Intersolia) til alle underafdelinger.

Løsning

Du kan oprette et ekstra niveau mellem "top"-afdelingen og dens nuværende underafdelinger, som så vil fungere som en ny top for brugerne.

Når afdelingen er oprettet, skal de tidligere oprettede afdelinger flyttes til den nye afdeling.

Herefter kan du tilføje nye grene i træet under den aktuelle øverste afdeling, som kun tilladte brugere skal kunne finde.

I dette tilfælde, hvis brugeren skulle have adgang til hele organisationen (inklusive de skjulte afdelinger), kan du tildele rettigheder til den rigtige topafdeling (Intersolia).Brugeren vil derefter arve rettigheder til alle afdelinger.

Hvis brugeren kun skal se de tidligere oprettede afdelinger, kan du tildele rettigheder til den nyoprettede afdeling.(Afdeling)