Hvad er en "aktivitet" i iChemistry?

Naviger til:
Søgefelt, Min liste eller Afdeling-knap

Q: Hvad er en aktivitet i iChemistry?

A: En aktivitet i iChemistry er en oversigt af information fra risikovurderingen.Det kaldes aktivitet, fordi risikovurderingen skal foretages på baggrund af den aktivitet, der finder sted, når det kemiske produkt, du risikovurderer, anvendes.

Du kan finde din aktivitet ved at søge på navnet på risikovurderingen eller vælge din afdeling. Aktivitets-/risikovurderingsnavnet vil blive vist.

Afdelinger

Info

Når du klikker på en aktivitet, kommer du til Info-siden, som viser en oversigt over risikovurderingen og også de risici, der blev beregnet. Du kan se piktogrammer, klassificering, faresætninger, sikkerhedssætninger og de produkter, der indgår i risikovurderingen.

Sikkerhedsdata

Under Sikkerhedsark kan du se den seneste underskrevet version af information, der blev oprettet i din risikovurdering.Sikkerhedsarket kan printes og opbevares luk på det sted, hvor produktet bruges og aktiviteten udføres.

Risikovurdering

Her kan du få endnu mere detaljeret information om den risikovurdering, der blev oprettet.Du har de grundlæggende oplysninger, håndteringsvejledning til brugere, estimering af risikoniveau af sundhed; sikkerhed; miljø, håndtering og eksponeringsoplysninger mv.

Ændre

Hvis du vælger at klikke på Skift, vil du blive overført direkte til risikovurderingen. Nu er du i stand til at redigere og tilføje ændringer til den senest underskrevne eller senest redigerede risikovurdering.

Arbejdstilladelse

Arbejdstilladelsen er sikkerhedsarket, men bund på siden har du mulighed for at udskriv sikkerhedsarket og underskrive arket.