Risikovurdering: Aktivitet udført mere end to måneder om året

Denne artikel er blevet oversat med maskinoversættelse.

Gælder for: iChemistry

Hvor finder du: Menu > Værktøjer > Riskassessment > Håndtering og eksponering

Spørgsmål: Hvornår skal jeg markere afkrydsningsfeltet "Aktivitet udført mere end to måneder om året", der er placeret under håndterings- og eksponeringsafsnittet i risikovurderingen?

A: Dette afkrydsningsfelt kan bruges, hvis du har lovgivning (nogle lande har), der siger, at hvis aktiviteten med et bestemt kemikalie bruges mere end 2 måneder i alt (1440 timer), skal du foretage særlige målinger af eksponeringsniveauerne. Det gælder kun for nogle grupper af farlige stoffer, ikke alle kemikalier.

Dette afkrydsningsfelt er forbundet med "Periodiske målinger af visse kemiske stoffer", hvilket betyder, at hvis du bruger et kemikalie i mere end i alt 2 måneder om året, hvilket er omfattet af disse krav, især hvis der er risiko for eksponering ved indånding , skal du lave specielle mål og dokumentere disse.