Egne marker

Naviger til:
Indstillinger > Konfiguration > Egne felter
Rediger i iSafe

Egne marker

Egne felter kan være nyttige, når du skal tilføje bestemte data eller værdier om dine produkter. Det giver dig mulighed for manuelt at tilføje data om nogle eller alle dine produkter.

Oplysninger, der tilføjes i Egne felter, vil blive vist på iSafe og i rapporten Udvidet. Titlerne til de egne felter tilføjes under Indstillinger > Egne felter

Du kan have op til 20 egne felter, kontakt venligst support@intersolia.com , hvis du vil have os til at låse op for flere felter.

bemærkning: Hvis du har et system med flere sprog, vil felterne Egne ikke blive oversat, så du skal bruge dit fælles sprog, når du navngiver dem.

Tilføj oplysninger til tilpassede egne felter

Søg efter det produkt, du vil tilføje oplysninger til.

Gå til iSafe > Rediger > Tilføj data > Gem

De oplysninger, der tilføjes, vil være specifikke for det pågældende produkt og synlige i iSafe:

Egne felter i Udvidet rapport

Gå til Rapporter > Produkter > Udvidet

De tilføjede oplysninger vil være synlige i den udvidede rapport: