Oversigt - Opdateringstjeneste til eksponeringsscenarier

Naviger til:
Oversigt

Bemærkning venligst, at dette er en tilføjelsesfunktion.

Hvis du håndtering eksponeringsscenarier i iChemistry, vil du på en nem måde kunne se status for disse i oversigt.Vælg en afdeling, klik på Oversigt og rul ned til feltet "Status - Din styring af eksponeringsscenarier".

• Håndteret: Liste over alle produkt med eksponeringsscenarier, som du har håndteret med en beslutning.
  • Ny/Ikke håndteret: Liste over alle produkt med eksponeringsscenarie, som ikke har nogen beslutning om, hvor en ny version er modtaget.
  • Kræver handling: Liste over alle produkt med eksponeringsscenarie, der kræver din handling.De er startet, men ikke underskrevet i eksponeringsscenariemodul.
  • Håndteres i risikovurdering: Der er truffet en beslutning for produkt i risikovurdering.

Opdateringsprocessen

I Oversigt finder du status for uploadprocessen af ​​eksponeringsscenarier. Nedenfor finder du forklaringer på de forskellige statusser.

Status - Hentning af eksponeringsscenarier

Venter på kontrol/hentning: Produkt, der står i kø for opdatering.Vi arbejder på at anmode leverandør om det senest eksponeringsscenarie igen.

Venter på svar fra udgiver : Vi har anmodet om det seneste eksponeringsscenarie fra leverandør og afventer deres svar.

Afsluttet : Produkt, der har en gennemført opdateringsproces, dvsvi har anmodet om det seneste eksponeringsscenarie, og et sekunder trin er taget.Det kan betyde, at det har det seneste eksponeringsscenarie, men også at vi fandt ud af, at der ikke er nogen tilgængelige eksponeringsscenarie.Det vil stå i kø igen ifølge kontrakten, oftest hvert tredje år, eller et år for gammel dokumenter.

Hentede eksponeringsscenarier

• Mangler : Liste over produkt, for hvilke det ikke har været muligt at hente et eksponeringsscenarie fra leverandør.
  • Ikke påkrævet : Liste over produkt, der ikke kræver nogen eksponeringsscenarie ifølge leverandør.
  • Seneste udgivet eksponeringsscenarie : Der er anmodet om et nyere eksponeringsscenarie, og vi har modtaget et svar fra leverandør, der siger, at det, vi allerede har, er den seneste tilgængelige version.
  • Eksponeringsscenarie er inkluderet i SDB : Liste over produkt, hvis eksponeringsscenarie er inkluderet i sikkerhedsdatabladet (SDB).
  • Eksponeringsscenarie som bilag : Produkt, der har et separat eksponeringsscenarie, der sendes til os som en vedhæftet fil.
  • Eksponeringsscenarie kun på fremmedsprog : Produkt, hvor vi har et eksponeringsscenarie fra leverandør, men ikke på det sprog, du bruger i øjeblikket.

Anmoder kun om eksponeringsscenarier for en bestemt afdeling

Afhængigt af dine behov og hvordan vi har aftalt med dig om opsætning af dit system, kan du beslutte at have en specifik afdeling til kun de produkt, som du skal bruge os til at anmodning om eksponeringsscenariedokumenterne (specifik mængde af produkt).Dette kan være relevant, hvis du ved, at du ikke behøver at have eksponeringsscenarier for alle dine produkt, men kun nogle få af dem, hvor du har brug for et active tjek for opdatering fra os.Du kan stadig håndtere eksponeringsscenarier på andet afdeling og i risikovurdering, men vi vil ikke aktivt tjekke for opdateringer.Bemærkning at dette kun kan gøres af kundeservice, kontakt os venligst via support@intersolia.com for mere information.