Udvælgelse af produkter, der kræver eksponeringsscenarie

Denne artikel er blevet oversat med maskinoversættelse

Hvilke produkter har brug for et eksponeringsscenarie?

Vi leverer en service, der holder dine eksponeringsscenarier ajour ved regelmæssigt at anmode om dem fra dine leverandører. Det er dog ikke alle produkter, der har eller har brug for et eksponeringsscenarie. Du behøver kun vores opdateringsservice for de produkter, der rent faktisk kræver en.

Så hvordan kan du finde ud af, hvilke produkter der skal inkluderes i opdateringstjenesten?

Denne artikel vil guide dig til, hvordan du vælger de rigtige produkter til vores Exposure Scenario Update-tjeneste.

Denne metode hjælper dig nemt i gang. Men for at sikre 100 % nøjagtighed, bør hvert produkt gennemgås manuelt, enten internt eller med en konsulent. Vores service giver dig et solidt udgangspunkt for at gøre det.

Produkter udvalgt til eksponeringsscenarieopdateringer skal opfylde følgende kriterier:

• Produkter med kun ét stof.
    ELLER
  • Et produkt, der har et stof med REACH registreringsnr. eller UK REACH registreringsnr.

Vi kan hjælpe dig med dette første forvalg, når du opsætter modul i dit system. Disse produkter vil blive formålsbestemt til en bestemt afdeling i din organisation.

BEMÆRK blandinger kan have eksponeringsscenarier, men disse kan ikke vælges på en strukturel måde og skal gennemgås manuelt.

Arbejdsfremgang til udvælgelse:
Underskriv inklusiv eksponeringsscenarie mulighed
Systemopsætning og konfiguration

Opsætning af organisation

Tilføj produkter
SDB digitalisering

Udvalg af produkter i henhold til ovenstående
Tilføj produkter til dedikeret afdeling

Overensstemmelse med nr.af udvalgte produkter til opdatering af eksponeringsscenarie

Kunde arbejdsfremgang efter valg

Når denne arbejdsgang er gennemført, skal der etableres en rutine for kunden for at sikre, at eventuelle nye produkter, der opfylder ovenstående kriterier, tilføjes til den valgte afdeling.

Lovkrav

Krav om kemikaliesikkerhedsrapport
I artikel 14 i REACH er kravene til en kemikaliesikkerhedsrapport skitseret, som fører til generering af eksponeringsscenarier. Kemikaliesikkerhedsrapporten skal udfyldes for alle registreringspligtige stoffer i mængder på 10 tons eller mere pr. år pr. registrering.

Downstream-brugerens pligt til at identificere, udføre og anbefale risikoreducerende foranstaltninger

I artikel 37 i REACH fastlægges kravene til downstream-brugeren om at identificere og udfør foranstaltningerne i eksponeringsscenariet.

Downstream-brugeren er udelukket fra kravene, hvis downstream-brugeren anvender stoffet eller blandingen i en samlet mængde på mindre end et ton om året.

Vær opmærksom på, at distributører skal videregive oplysninger i eksponeringsscenarierne til downstream-brugere.