Kopier en risikovurdering

Denne artikkelen er oversatt med maskinoversettelse.

Navigere til:
Verktøy > Risikovurdering > Ny > Kopier


Hvis du har gjennomført en risikovurdering, og du er i ferd med å gjennomføre en svært lik risikovurdering for et annet produkt, trenger du ikke start en helt ny risikovurdering; du kan i stedet duplisere den forrige for det nye produktet.Vær oppmerksom på at alle data er kopiert fra den forrige risikovurdering, noe som betyr at den er basert på SDB for det første produktet, så du må fortsatt gjennomgå informasjonen i alle trinnene.


Hvordan kopierer jeg en risikovurdering?

Se for deg et scenario hvor du har gjort en risikovurdering for en spesifikk maling, og så kjøper du en tilsvarende maling i en annen farge med lignende egenskaper, og du vil bruke mesteparten av dataene fra den allerede signert risikovurdering.


For å kopiere den tidligere signerte risikovurdering, start med å klikke på det nye produkt i listen over "Produkt uten risikovurdering".


Du kommer da til første side av risikovurdering.Klikk på Kopier:


Søk opp den tidligere signerte risikovurdering, ved å skrive navnet på aktiviteten (1) .Klikk på forstørrelsesglasset (2). Klikk på riktig aktivitet i listen (3) og klikk deretter på Fortsett (4).


Risikovurdering vil nå være forhåndsutfylt med alle data som ble lagt til den tidligere signerte risikovurdering.Klikk deg gjennom alle trinnene i risikovurdering ved å klikke på Neste og foreta nødvendige tilpasninger for det nye produktet underveis.



Selv om det er gjort anstrengelser for å sikre nøyaktighet, kan det hende at denne oversettelsen ikke er helt feilfri. Vennligst vurder dette når du tolker informasjonen.

Var dette svaret til hjelp? Ja Nei

Send feedback
Vi beklager at denne ikke var nyttig for deg. Hjelp oss å forbedre denne artikkelen ved å gi oss din tilbakemelding.