Utelukk avdeling fra vurdering

Denne artikkelen er oversatt med maskinoversettelse.

Navigere til:
Innstillinger > Generelt > Avdeling

Utelukk avdeling fra vurdering

Hvis du har produkter i en avdeling, som du ikke vil foreta en vurdering for i iChemistry, kan du velge å ekskludere den avdeling fra vurdering. På den måten vil ikke disse produktene vises i Oversikt som "Produkter uten vurdering " eller med røde flagg i vurdering .


Avdeling

Innstillinger > Avdeling


1. Velg en avdeling i organisasjonstreet. Merknad at dersom du velger en avdeling med flere underavdelinger, vil disse også bli ekskludert. Gå derfor inn i hver underavdeling for å fjerne valget av dem.


2. Kryss av i boksen " vurdering på denne avdeling og alle underavdelinger vil bli ekskludert fra oversikt (Produkter som ikke er risikovurdert)" for å ekskludere avdeling og dens underavdelinger.


3. Klikk på Lagre.



vurdering

Dersom avdeling er ekskludert fra risikovurderinger modul de røde flaggene i vurdering bli grå. En advarsel dukker opp som sier "Avdeling er ekskludert for vurdering".



Oversikt

Hvis du har valgt å ekskludere en avdeling fra vurdering, vil ikke produktene på den avdeling vises i Oversikt > Å gjøre for "Produkter uten vurdering".




Selv om det er gjort anstrengelser for å sikre nøyaktighet, kan det hende at denne oversettelsen ikke er helt feilfri. Vennligst vurder dette når du tolker informasjonen.

Innholdet i denne artikkelen er beskyttet av opphavsrett og kan ikke reproduseres uten tillatelse. ©



Var dette svaret til hjelp? Ja Nei

Send feedback
Vi beklager at denne ikke var nyttig for deg. Hjelp oss å forbedre denne artikkelen ved å gi oss din tilbakemelding.