Generelt vurdering

Denne artikkelen er oversatt med maskinoversettelse.

Navigere til:
Verktøy > vurdering


Hva er en "Generelt" vurdering?


Har du et produkt som brukes i flere underavdelinger, som brukes på samme måte og dermed kan bruke samme vurdering, kan du lage en generelt vurdering på høyt nivå i avdeling . Det vil da "sive ned" til produktene i underavdelingene.


Produktet som skal ha en generelt vurdering må inventariseres både på høyeste nivå, hvor det lages risikovurderinger, samt alle underavdelinger der det skal sees.


Eksempel:


En del av avdeling ditt ser slik ut:


Du har et produkt X som brukes på samme måte i underavdelinger Göteborg og Halmstad .


Da bør du også inventere Produkt X i den høyere avdeling Sverige , og lage vurdering der. Deretter sildrer vurdering ned til underavdelingene hvor produktet inventeres, slik at vurdering blir gyldig for underavdelinger Göteborg og Halmstad . (finnes under Generelt risikovurderinger)


Merknad at vurdering må signert for at den skal ses på som en generelt vurdering i underavdelingene.



Gjør vurdering avdelingsspesifikk / lokalt


La oss si at forholdene endres slik at man ønsker å tilpasse vurdering i en av underavdelingene. Da kan du enkelt gjøre det avdelingsspesifikk/ lokalt. En avdelingsspesifikk vurdering vil alltid trumfe den generelt , så den generelt er ikke lenger synlig i den underavdelingen.


For å gjøre den generelt vurdering til en avdeling en, gå til avdeling der du vil opprette den avdeling . Klikk på Gjør lokalt .



Når du signer den avdeling vurdering, forsvinner den generelt fra gjeldende underavdeling, og den avdelingsspesifikke begynner å bruk der i stedet.




Selv om det er gjort anstrengelser for å sikre nøyaktighet, kan det hende at denne oversettelsen ikke er helt feilfri. Vennligst vurder dette når du tolker informasjonen.

Var dette svaret til hjelp? Ja Nei

Send feedback
Vi beklager at denne ikke var nyttig for deg. Hjelp oss å forbedre denne artikkelen ved å gi oss din tilbakemelding.