Sovellus

Navigoida johonkin:
Työkalut > Sovellus
Huomaa, että tämä on lisäominaisuus.

Hakuprosessi

Onko sinulla käytössä prosessi, jolla varmistetaan, että uudet kemikaalit tarkistetaan kunnolla ennen kuin ne lisätään varastoosi?

Olennainen osa kemikaalien hallintaasi on rutiini uusien kemiallisten tuotteiden käyttöönotossa. Kaikki hakemukset tulee arvioida ottaen huomioon, onko uusi kemiallinen tuote ehdottoman välttämätön, onko parempia vaihtoehtoja saatavilla, ja esitellä vain sellaisia ​​tuotteita, jotka ovat välttämättömiä ja joita voidaan käsitellä turvallisesti.

iChemistryn työnkulku

Hakemusmoduulin tyypistä riippuen käytät joko vakiolomaketta tai ns. Application Flexiä , jossa sinulla on mahdollisuus räätälöidä hakulomake juuri sinun tarpeidesi mukaan. Lomakkeen mukauttamiseen on runsaasti vaihtoehtoja, esim valintaruudut, vapaa teksti, pudotusvalikot, tietoruudut jne.

Ota yhteyttä asiakaspalveluun osoitteessa support@intersolia.com , jos sinun on tarkistettava hakemustasi tai tarkistuslomakettasi.

iChemistryssä käyttäjät hakevat tuotteita täyttämällä hakulomakkeen, jonka he löytävät oikeasta yläkulmasta.

Hakija täyttää lomakkeen, jonka jälkeen asiasta vastaavalle henkilölle lähetetään sähköposti tarkistettavaksi. Sähköpostissa lähetetyn linkin lisäksi arvioija pääsee käsiksi aktiivisiin sovelluksiin valitsemalla Työkalut > Sovellukset.

Arvioija joko hyväksyy tai hylkää hakemuksen, minkä jälkeen hakijalle lähetetään sähköposti.

Jos tuote hyväksytään, se inventoidaan automaattisesti valitulle osastolle.

Jos olet kiinnostunut Application flex -ominaisuudesta, ota yhteyttä tilivastaavaasi tai asiakaspalveluun osoitteessa support@intersolia.com