Detaljeret søg

Denne artikel er blevet oversat med maskinoversættelse.

Hvis du har mange produkt og aktiviteter i din organisationshierarki, kan detaljeret søg være en god måde at finde og forstå, hvor både aktiviteter og produkt er.Derudover er det også muligt at søg på stregkoder, varenumre, synonymer, produkttyper med mere.På denne måde kan komplekse produktnavne få almindeligt brugte navne/synonymer, der gør det nemmere at finde dem.

I højre side af søgefeltet (1) i sidemenuen kan detaljeret søgning tilgås ved at klikke på pil ned-ikonet (2). Tilgængelige muligheder vises i den udvidede liste (3).

Regelmæssig søg (4) viser både aktiviteter og produkt.Valg af muligheden handelsnavn i detaljeret søg viser kun produkt (5).Søgning efter synonymet ”smøremidler” (6) viser os 5-56.

Selvom der er gjort en indsats for at sikre nøjagtighed, er denne oversættelse muligvis ikke helt fejlfri. Overvej dette, når du fortolker oplysningerne.