Administrere enheder

Naviger til:
Indstillinger > Konfiguration > Enheder

Bemærk venligst, at kun administratorer med indstillingstilladelse har tilladelse til at administrere enheder

Du kan begrænse, hvilke enheder der bruges på lagerbeholdning for maksimalt lager og maksimalt forbrug.

Sådan fjerner du enheder

1. Gå til indstillingsmenuen

2. Vælg "Enheder" (hvis du ikke kan se knappen Enheder, har din bruger ikke tilladelse til at redigere enheder)

3. Sæt flueben eller fjern markeringen i felterne til højre ved hver enhed.

Sæt kryds for at bruge enheden i lagerbeholdning.

Fjern markeringen for at skjule enheden i lagerbeholdning.

Eksempel:

Her har vi kun sat kryds ved "l" og "kg"

Derfor kan du kun vælge "l" og "kg" i lagerbeholdning.

Hvis du tidligere har indtastet enheder i lagerbeholdning, som nu er blevet disabled, ændres disse data ikke, men de kan ikke genvælges i fremtiden.