Brugerdefinerede symboler

Denne artikel er blevet oversat med maskinoversættelse.

Du kan tilføje dine egne, tilpassede symboler til iChemistry. Der kan være forskellige grunde til, hvorfor du ønsker denne funktion, herunder er nogle eksempler på scenarier, hvor det kan være passende for dig:

• Hvis du har dine egne tekniske symboler for produkter eller f.eks miljømærker.
  • Hvis du har dine egne, interne symboler knyttet til håndteringen af ​​kemiske produkter, som du ønsker at mærke dine sikkerhedsdata/WPI-dokumenter med.
  • Hvis du følger visse standarder og ønsker at mærke dine produkter med et symbol for certificering.

Funktionen Brugerdefinerede symboler er opdelt i to områder; vi skelner mellem 1. Egen mærkning af produkt og 2. Brugerdefinerede symboler til håndtering af kemikalier, se nedenfor, hvordan disse områder adskiller sig.

Billedet nedenfor viser nogle standardetiketter for produkter i iChemistry i dag:

Brugerdefinerede symboler, der tilføjes til denne kategori, vises på samme sted som CLP-piktogrammer, såsom i iSafe og Rapporter.

Symboler i denne kategori kan vælges på følgende steder i iChemistry:

• Rediger produkt

• opret dit eget produkt

• Rediger sikkerhedsblade i risikovurdering

• WPI-trin "Farer for menneskers sundhed og miljøet"

2. Brugerdefinerede symboler til håndtering af kemikalier

For brugerdefineret symbol knyttet til kemikaliehåndtering er der følgende kategorier:

1. Beskyttelsessymboler

2. Forbudssymboler

3. Advarselssymboler

4. Førstehjælp (/personlig beskyttelse)

5. Brand

Nedenfor ser du billeder af nogle standardsymboler, der findes i iChemistry i dag for disse kategorier:

Følg denne tjekliste, hvis du vil have dine egne brugerdefinerede symboler i iChemistry:

1. Hvilken kategori tilhører symbolet? Mulige kategorier at vælge imellem er angivet i tabellen nedenfor. Se billederne ovenfor for at se standardsymbolerne i iChemistry i dag - i hvilken af ​​disse kategorier passer dit symbol?

Kategori

Beskrivelse

Valg

CLP piktogram

Til produktmærkning . Symbolet vil være synligt alle steder, hvor CLP-piktogrammer optræder i iChemistry i dag.

Beskyttelsessymboler

Symbolet er knyttet til aktivitet og kan bruges, hvis du ønsker at tilføje dit eget symbol for værnemidler. Vises på sikkerhedsdatabladet og WPI-dokumentet.

Forbudssymboler

Symbolet er knyttet til aktivitet og kan bruges, hvis du ønsker at tilføje dit eget symbol for forbud. Vises på sikkerhedsdatabladet og WPI-dokumentet.

Advarselssymboler

Symbolet er knyttet til aktivitet og kan bruges, hvis du ønsker at tilføje dit eget advarselssymbol. Vises på sikkerhedsdatabladet og WPI-dokumentet.

Førstehjælp (/personlig beskyttelse)

Symbolet er knyttet til aktivitet og kan bruges, hvis du ønsker at tilføje dit eget symbol for personlig beskyttelse i miljøet. Vises på sikkerhedsdatabladet og WPI-dokumentet.

Brand

Symbolet er knyttet til aktivitet og kan bruges, hvis du ønsker at tilføje dit eget symbol for brandudstyr.Vises på sikkerhedsdatabladet og WPI-dokumentet.

2. Anbefalet billedstørrelse: 200x200 pixels

3. Billedet skal sendes i .png-format

4. Vælg en kort beskrivelse af symbolet på maksimalt 50 tegn, f.eks "Brug stinkskabe" eller lignende.

5. Efter at have fulgt trin 1-4, send disse oplysninger til support.se@intersolia.com, og vi vil indtaste symbolerne med disse beskrivelser i din iChemistry.