Sammenlign versioner af SDB

Naviger til:
Værktøjer > SDB-sammenligning

SDB-sammenligning

Med denne funktion kan du i detaljer sammenligne ændringer i sikkerhedsdatabladet i afsnit 2 og 3. Dette vil gøre det lettere for iChemistry-brugere at sammenligne SDB og vil tydeliggøre ændringerne mellem tidligere og nuværende SDB.

Aktive og kontrollerede produkter

Her ser du produkter, hvis SDB er blevet opdateret eller ændret (rødt flag).

Klik på et produkt for at se ændringerne i SDB'erne.Skriv en kommentar og vælg at sætte kryds i enten afkrydsningsfeltet "Afkrydset", hvis du ønsker, at det skal gælde for netop den valgte afdeling, eller "Afkrydset for alle afdelinger", hvis du ønsker, at det skal gælde for alle afdelinger i organisationstræet, hvor du har skriveadgang.

Når du har tjekket og gemt, vil produktet flytte fra "Aktiv" til "Active".

Du kan tilføje en kommentar uden at skulle markere produktet som markeret. Produktet forbliver under "Active", men får et gult flag.Tilføj din kommentar og klik på "Gem" i topmenuen.

Sammenlign nuværende SDB med det gamle SDB

Der foretages en sammenligning mellem afsnit 2 og 3 i SDB'erne.Det betyder, at du kan se, om f.eks klassificeringen eller indholdet af forskellige stoffer er ændret.

(1) Begge versioner af SDB'er er let tilgængelige via linket i øverste højre hjørne.

(2) Sort "almindelig" tekst betyder, at der ikke er ændringer i disse dele.

(3) Tekst markeret med rødt ændres.

Pro tip! Hvis du vil se alle tilgængelige tidligere SDS'er for et produkt, som vi historisk har registreret i iChemistry, skal du navigere til iSafe > Se produkthistorik.

Nuværende sammensætning

(1) Sort "almindelig" tekst betyder, at der ikke er nogen ændringer.

(2) De nyligt tilsatte stoffer er markeret med blåt.

(3) Hvis stoffet er tilbage, men der er en ændring i koncentration eller stofklassificering, markeres det med rødt.

Genoverveje risikovurderinger?

Hvis produktet har en underskrevet risikovurdering, vil det være synligt på en liste under sammenligningen.

Her kan du tjekke om risikoen skal genovervejes pga. ændringer, også datoen for underskrift af risikovurderingen er synlig så du kan tjekke om det gamle SDB er ældre end risikovurderingen.

Hvis afkrydsningsfeltet for risiko, der skal genovervejes, er markeret og derefter gemt, vil det være synligt i risikovurderingslisten med røde øjne over det grønne flueben.