Utelukk avdeling fra vurdering

Denne artikkelen er oversatt med maskinoversettelse.

Navigere til:
Innstillinger > Generelt > Avdeling

Utelukk avdeling fra vurdering

Hvis du har produkter i en avdeling, som du ikke vil foreta en vurdering for i iChemistry, kan du velge å ekskludere den avdeling fra vurdering. På den måten vil ikke disse produktene vises i Oversikt som "Produkter uten vurdering " eller med røde flagg i vurdering .


Avdeling

Innstillinger > Avdeling


1. Velg en avdeling i organisasjonstreet. Merknad at dersom du velger en avdeling med flere underavdelinger, vil disse også bli ekskludert. Gå derfor inn i hver underavdeling for å fjerne valget av dem.


2. Kryss av i boksen " vurdering på denne avdeling og alle underavdelinger vil bli ekskludert fra oversikt (Produkter som ikke er risikovurdert)" for å ekskludere avdeling og dens underavdelinger.


3. Klikk på Lagre.



vurdering

Dersom avdeling er ekskludert fra risikovurderinger modul de røde flaggene i vurdering bli grå. En advarsel dukker opp som sier "Avdeling er ekskludert for vurdering".



Oversikt

Hvis du har valgt å ekskludere en avdeling fra vurdering, vil ikke produktene på den avdeling vises i Oversikt > Å gjøre for "Produkter uten vurdering".




Selv om det er gjort anstrengelser for å sikre nøyaktighet, kan det hende at denne oversettelsen ikke er helt feilfri. Vennligst vurder dette når du tolker informasjonen.




Var dette svaret til hjelp? Ja Nei

Send feedback
Vi beklager at denne ikke var nyttig for deg. Hjelp oss å forbedre denne artikkelen ved å gi oss din tilbakemelding.