Utelukk avdeling fra risikovurdering

Denne artikkelen er oversatt med maskinoversettelse.

Navigere til:
Innstillinger > Generelt > Avdelingsinfo

Utelukk avdeling fra risikovurdering

Hvis du har produkt i en avdeling, som du ikke skal gjøre en risikovurdering for i iChemistry, kan du velge å ekskludere den avdelingen fra risikovurdering.På den måten vil ikke disse produkt vises i oversikten som "Produkt uten risikovurdering" eller med røde flagg i risikovurderingmodulen.


Avdelingsinfo

Innstillinger > Avdelingsinfo


1. Velg en avdeling i organisasjonstreet. Merk at dersom du velger en avdeling med flere underavdelinger, vil disse også bli excluded.Gå derfor inn i hver underavdeling for å fjerne valget av dem.


2. Kryss av i boksen "Risikovurdering på denne avdelingen og alle underavdelinger vil bli ekskludert fra oversikten (Produkt som ikke er risikovurdert)" for å excluded avdelingen og dens underavdelinger.


3. Klikk på Lagre.



Risikovurdering

Dersom avdelingen er ekskludert fra risikovurderinger vil de røde flaggene i risikovurdering modulen bli grå.En advarsel dukker opp som sier "Avdeling er excluded for risikovurdering".



Oversikt

Hvis du har valgt å ekskludere en avdeling fra risikovurdering, vil ikke produkt på den avdelingen vises i Oversikt > Å gjøre for "Produkt uten risikovurdering".




Selv om det er gjort anstrengelser for å sikre nøyaktighet, kan det hende at denne oversettelsen ikke er helt feilfri. Vennligst vurder dette når du tolker informasjonen.




Var dette svaret til hjelp? Ja Nei

Send feedback
Vi beklager at denne ikke var nyttig for deg. Hjelp oss å forbedre denne artikkelen ved å gi oss din tilbakemelding.