Rapport: Udvidet

Denne artikel er blevet oversat med maskinoversættelse.

Naviger til:
Rapporter > Produkt > Udvidet


Under funktion Rapporter finder du forskellige typer produktlister over dine lagervarer i iChemistry. De oplysninger, der vises i rapporterne, er primært data hentet direkte fra produkternes sikkerhedsdatablade.



Fælles for alle indberetninger er, at de indeholder handelsnavn, produkt nummer og link til SDB.


Du kan altid download din rapport eller søgeresultater til Excel.


Om Udvidet rapport


Den udvidede rapport er rig på information om dine produkt og kan bruges, når du skal indberette til myndigheder eller lignende, da det er vores mest omfattende rapport på produktniveau (hvis der ønskes oplysninger om stoffer, anbefaler vi rapporten "Med stoffer" ").


I denne rapport ser du information om produkternes farer, forbrugsmængde og lager, hvis du har angivet dette, hvilke begrænsningslister produkterne står på og Egne felter, hvis du har den valgfri funktion.




Udvalgt afdeling, Afdelinger og Opsummering

Det er muligt at download rapporter for den valgte afdeling , afdelinger og opsummerede.


valgt afdeling viser en rapport over de produkt, som du har inventeret i afdeling, der er markeret (fed) i organisationstræet.


Afdelinger viser produkt i den valgte afdeling og dens underafdelinger, sorteret efter afdeling.Hvis et produkt optræder i flere afdelinger, vil det derfor blive vist flere gange.


Opsummering viser en opsummeret produktrapport fra den valgte afdeling og nedenfor i organisationstræet, uden sortering på underafdelinger. Produkt, der er i flere afdelinger, vises der kun én gang.



Selvom der er gjort en indsats for at sikre nøjagtighed, er denne oversættelse muligvis ikke helt fejlfri. Vær venligst opmærksom på dette, når du fortolker oplysningerne.

Did you find it helpful? Yes No

Send feedback
Beklager, at vi ikke kunne hjælpe. Hjælp os med at forbedre denne artikel med din feedback.