Sådan fjern du produkter

Naviger til:
Værktøjer > Inventar

INDHOLDSFORTEGNELSE

Fjern et produkt fra lageret

1. Mærk produktet.

2. Klik på Fjern. For produkter, der har risikovurderinger tilknyttet, får du spørgsmålet, om du vil arkiv vurdering i dette trin.

3. Hvis du gerne vil se dine fjernet produkter senere, skal du sætte kryds i feltet: Inkluder fjernet produkter og underafdelinger.

Fjern et produkt fra flere underafdelinger på samme tid

Hvis du har et produkt, der er opført i flere underafdelinger i iChemistry, men din organisation har besluttet at stoppe med at bruge produktet, er der en måde at fjern det fra alle underafdelinger samtidigt. Den nemmeste måde at gøre dette på er i erstatning .

Naviger til Værktøjer > Erstatning , og vælg det produkt, du vil fjern. Klik på Næste uden at vælge et udskiftning . Vælg muligheden "Fjern nuværende produkt fra lageret" og vælg den øverste afdeling. bemærkning venligst, at hvis du har nogen igangværende udskiftninger i nogen underafdelinger, skal du udfylde disse først.