Kan jeg søge i BASTA-registret? (Gælder kun for Sverige)

Denne artikel er blevet oversat med maskinoversættelse.

Naviger til:
Lagerbeholdning> Tilføj > BASTA


Q: Kan jeg søge i BASTA-registret?

A: Ja, i iChemistry kan du få denne service til at søge efter BASTA-produkter i lagerbeholdning (gælder kun for det svenske marked)


Bemærk venligst, at dette er en tilføjelsesfunktion.

Der er 2 måder at søge i BASTA-registret på:

1. Klik på BASTA-boksen i vinduet "Tilføj" produkt

2. Søg efter produktet og klik på BASTA-boksen. Din søgning vil følge til BASTA.



Selvom der er gjort en indsats for at sikre nøjagtighed, er denne oversættelse muligvis ikke helt fejlfri. Vær venligst opmærksom på dette, når du fortolker oplysningerne.

Did you find it helpful? Yes No

Send feedback
Beklager, at vi ikke kunne hjælpe. Hjælp os med at forbedre denne artikel med din feedback.