Udelad afdeling fra lagerbeholdning

Naviger til:
Indstillinger > Generelt > Afdelingsoplysninger

Lagerbeholdning ikke tilladt for denne afdeling

Hvis du vil forhindre brugere i at tilføje produkter til bestemte afdelinger, kan du gå til Indstillinger > Afdelingsoplysninger og sætte kryds i boksen for "Lagerbeholdning er ikke tilladt i denne afdeling.Udelad fra oversigt." Afdelingen skal være tom for at kunne afkrydse dette felt.

En grund til at vælge dette kan være, at man ikke ønsker, at brugerne skal kunne lagerbeholdning produkter i en topafdeling, men i stedet skal placere dem i underafdelinger.

Afdelingen vil være skjult i Oversigten, og i lagerfunktionen vil det ikke være muligt at tilføje produkter.

Lagerbeholdning

Værktøjer > Lagerbeholdning

Hvis du forsøger at tilføje produkter til en afdeling, hvor lagerbeholdning ikke er tilladt, vil der komme en advarsel om, at det ikke er muligt at tilføje produkter.

Oversigt

Afdelingen vil blive udelukket fra oversigten fra "Forfaldne varebeholdninger":