Senest opdateret produkt

Naviger til:
Oversigt > Senest opdateret produkt (> Vis alt)

Hvis du går til Oversigt > Senest opdaterede produkter > Vis alt, kan du se produkt, der har et nyt SDB eller har Ny/opdaterede oplysninger.

Interval

Under interval kan du vælg hvilken kolonne du ønsker at se inden for et bestemt tidsinterval.

Kolonner:

• Senest opdateret af Intersolia: Datoen fra hvornår vi har tilføjet information fra sikkerhedsdatabladet til iChemistry. Sikkerhedsdatabladet har fået status UDFØRT i opdateringsprocessen fra os.

• Senest ændret: Dato vis, hvornår produkt sidst er blevet senest ændret.Vi kan have rettet en stavefejl, eller hvis din iChemistry-administrator har redigeret noget, f.eks produkt nummer/navn.

• SDB modtaget af Intersolia: Dato, hvor vi modtaget et SDB.

• SDB udstedt: Dato, hvor SDB blev udstedt (udgiv dato, udgivelsesdato eller revideringsdato osv.)

Eksempel:

Resultater

Her er vist produkt, der på den ene eller anden måde har gennemgået en opdater.Sorter kolonne ved at klikke på kolonnetitlen.Det er muligt at udtrække listen ved at klikke på Excel-ikonet i højre hjørne.

Ved siden af ​​produktnavn kan du se det blå "i" symbol.Dette vises, hvis leverandør har skrevet, hvilke ændringer der er foretaget i afsnit 16. Hold markøren over symbolet for at få information om hvilke afsnit der er blevet opdateret, eller hvis der er foretaget andre ændringer.