Redigera produktnummer och produktnamn

Produktnummer

Alla produkter i iChemistry får ett så kallat i-nummer. Varje nummer börjar med i och följs av en unik nummerkombination.

Produktnamn

Produktnamnet är handelsnamnet som står i säkerhetsdatabladet.

Redigera produktnummer och produktnamn

Om ni använder er av interna artikelnummer eller liknande, kan det vara praktiskt att lägga in dessa i iSafe så att ni hittar produkten om ni söker på artikelnumret.

1. iSafe > Redigera. (Din användare som du är inloggad med måste ha behörighet att redigera produkter)

2. Under Grundläggande produktinformation finns ett fält för Prod. Nr. och Handelsnamn.

Om fältet är utgråat eller om du inte har en pil till höger om fältet saknar ni behörighet till denna funktion.

3. Klicka i fältet för Prod. nr. eller Handelsnamn och ändra till önskad information. När du börjar redigera så dyker ett fält nedanför upp, där originalnummer och ursprungsnamnet återges. På så sätt kan du alltid enkelt hitta originalinformationen för produkten. Klicka sedan på Spara för att spara ändringarna. Både nya och original-uppgifterna kommer att synas i iSafe.

Att redigera produktnummer och produktnamn är möjligt via en tilläggstjänst i iChemistry.

Om du saknar denna inställning kan du kontakta support.se@intersolia.com för mer information.