Hvordan be om et produkt

Navigere til:
Verktøy > Inventar > Legg til > Forespørsel

Vær oppmerksom på at bare administratorer har tillatelse til å gjøre endringer i inventering.

1. Be om et produkt ved å klikke på Legg til i den øverste menylinjen og deretter:

2. Søk etter produktet i databasen.

3. Hvis produkt ikke finnes under globale produkt, kan det hende at dette bestemte produkt ikke er opprettet i vår database ennå.

4. Klikk på Forespørsel .

Fyll ut skjemaet for å be om produkt.Dette vil da bli sendt til vår SDB-avdeling, som legger produkt ditt til databasen.

Du vil bli varslet av SDB-avdeling når produkt er opprettet, slik at du kan legge det til inventering ditt.