Hvordan be om et produkt

Navigere til:
Verktøy > Inventar > Legg til > Forespørsel

Vær merknad på at bare administratorer har tillatelse til å gjøre endringer i beholdningen.

1. Be om et produkt ved å klikke på Legg til i den øverste menylinjen og deretter:

2. Søk etter produktet i databasen.

3. Hvis produktet ikke finnes under globale produkter, kan det hende at dette bestemte produktet ikke er opprettet i vår database ennå.

4. Klikk på Forespørsel .

Fyll ut skjemaer for å be om produktet. Dette vil deretter bli sendt til vår SDB avdeling, som vil legg til produktet ditt til databasen.

Du vil bli varslet av SDB avdeling når produktet er opprettet, slik at du kan legg til det til beholdningen din.