Ekskluder eller kommenter Produkt fra begrænsningslister

Naviger til:
Oversigt > Restriktions- og forbudslister
eller
iSafe > Rediger > Lister over restriktioner og forbud

Ekskluder produkt fra restriktionslister

Restriktionslisterne i iChemistry er vejledende (statiske og primært baseret på faste kriterier såsom CAS/EC-numre eller faresætninger) og tager ikke højde for faktorer som vægtprocent.

Nogle produkt vil således nogle gange matche begrænsningslister, hvor du kan foretage den vurdering, at det ikke skal være omfattet af kravene knyttet til begrænsningslisten.Du kan derefter vælge at udelukke det pågældende produkt fra begrænsningslisten.

Du kan udelukke produkt enten ved at gå gennem produktets iSafe, eller ved at klikke på begrænsningslisten på Oversigten.

1. Udeluk produkt fra begrænsningslisten via iSafe

Søg efter produkt og gå til iSafe.

Klik på Rediger . Gå til 'Lister med begrænsninger og forbud', og klik på Administrer .

Vælg hvilken liste produkt skal excluded fra, skriv en kommentar til hvorfor dette produkt skal excluded og klik derefter på Gem .

Når du har gemt, kan du se, at produkt er udelukket i iSafe, og produkt trækkes fra det samlede antal produkt på listen i Oversigt.

Hvis det udelukkede produkt modtager et nyt, opdateret SDB (Sikkerhedsdatablad), vil du få besked om dette i Oversigt > At gøre, se "Produkt med nyt SDB, der er exclude fra en restriktions- og forbudslister".

Produktet forbliver udelukket, men hvis du vil inkludere det igen, kan du gå samme vej via iSafe > Rediger > Administrer og derefter fjerne markeringen af ​​begrænsningslisten igen.

2. Ekskluder produkt fra begrænsningslister via Oversigt

Oversigt > Lister over restriktioner og forbud > Vælg en liste

Ved at klikke på ikonet i kolonnen for "Administrer" kan du vælge at ekskludere et produkt direkte i listen.

Det samlede antal produkt på listen vil falde med én, men du kan stadig se produktet i listen som "Excluded" og nedtonet.Du kan vælge at medtag det igen senere, hvis du vil, ved at klikke på Administrer igen.

Kommenter produkt på restriktionslister

Via knappen Administrer er det muligt at tilføje kommentarer i forbindelse med en restriktionsliste. Dette kan være værdifuldt, hvis du har lavet en undersøgelse og ønsker at dokument dine resultater og konklusion.Glem ikke at trykke på Gem efter at have skrevet kommentaren.

Hvis afkrydsningsfeltet ikke er afkrydset, forbliver produkt på begrænsningslisten.Kommentar er synlig alligevel.