Sådan anmoder du om et produkt

Naviger til:
Værktøjer > Lager > Tilføj > Anmodning

Bemærk venligst, at kun administratorer har tilladelse til at foretage ændringer i lagerbeholdning.

1. Anmodning om et Produkt ved at klikke på Tilføj i den øverste menulinje og derefter:

2. Søg efter produkt i databasen.

3. Hvis produkt ikke findes under globale produkter, kan det være, at netop dette produkt ikke er oprettet i vores database endnu.

4. Klik på Anmodning .

Udfyld formularen for at anmodning om produkt.Dette vil herefter blive sendt til vores SDS-afdeling, som tilføjer dit produkt til databasen.

Du vil blive underrettet af SDS-afdelingen, når produktet er oprettet, så du kan tilføje det til dit lager.