Rapport: Enkel (gammelt navn: Almindelig)

Denne artikel er blevet oversat med maskinoversættelse.

Gælder for: iChemistry

Hvor finder du: Menu > Rapporter > Produkter > Enkel

Under funktion Rapporter finder du forskellige typer produktlister over dine lagervare i iChemistry. De oplysninger, der vises i rapporterne, er primært data hentet direkte fra produkternes sikkerhedsdatablade.

Om grundrapporten

Enkel viser alle produkt og information om leverandør og mængder Intersolia i lagerbeholdning.

Brug forskellige Kriterier til at filtrere de viste produkt, som produkt nummer og/eller leverandør.

Vælg hvordan rapporten skal vises;

valgt afdeling. vil vise eksisterende produkt fra den valgte afdeling i organisationstræet.

Afdelinger vil vise eksisterende produkt fra udvalgte afdelinger og dens underafdelinger, sorteret efter hver afdeling.

Opsummer viser en opsummeret liste over den valgte afdeling og dens underafdelinger.

Klik på symbolet i kolonnen for SDB for at åbne pop op-vindue med produkt sikkerhedsdatablad.

Eksport rapporten til Excel ved at klikke på Excel-ikonet i øverste højre hjørne af rapporten.