Tuotteen jättäminen pois rajoitusluetteloista

iChemistryn rajoitusluettelot ovat ohjeellisia (staattisia ja perustuvat pääasiassa määriteltyihin kriteereihin, kuten CAS-/EY-numeroihin tai vaaralausekkeisiin), eivätkä ne ota huomioon esimerkiksi painoprosenttia.

Siksi jotkin tuotteet näkyvät joskus rajoitusluettelossa, josta voidaan havaita, etteivät luettelon erityisvaatimukset koske kyseistä tuotetta. Tässä tapauksessa voit valita, jätetäänkö kyseinen tuote pois rajoitusluettelosta.

Voit jättää tuotteen pois joko käymällä läpi tuotteen iSafen tai napsauttamalla yleiskatsauksessa olevaa rajoitusluetteloa.

1. Tuotteen jättäminen pois rajoitusluettelosta iSafen kautta

Napsauta Muokkaa. Siirry kohtaan "Rajoitus- ja kieltoluettelot" ja napsauta Jätä pois.

Graphical user interface, text, application

Description automatically generated

Valitse luettelo, josta tuote poistetaan (1), kirjoita kommentti (2) ja napsauta sitten Tallenna.

Graphical user interface, text, application, email

Description automatically generated

Tallentamisen jälkeen näet, että tuote on jätetty pois iSafessa ja tuote on vähennetty tuotteiden kokonaismäärästä yleiskatsauksen luettelossa.

Jos pois jätetty tuote saa uuden, päivitetyn käyttöturvallisuustiedotteen (KTT), saat siitä ilmoituksen kohdassa Yleiskatsaus > Tehtävä, katso "Tuotteet, joilla on uusi KTT ja jotka on jätetty pois rajoitus- ja kieltoluetteloista".

Tuote on edelleen jätettynä pois, mutta jos haluat lisätä sen uudelleen, voit tehdä sen vastaavasti valitsemalla iSafe > Muokkaa > Jätä pois, ja poistaa rajoitusluetteloa koskevan merkinnän.

2. Tuotteen jättäminen pois rajoitusluetteloista yleiskatsauksen kautta

Yleiskatsaus > Rajoitus- ja kieltoluettelot > Valitse luettelo

Napsauttamalla Jätä pois -sarakkeen kuvaketta voit valita tuotteen pois jättämisen suoraan luettelosta.