Rapporten "Med stoffer" (Gammel navn: Lovpligtig)

Denne artikel er blevet oversat med maskinoversættelse.

Naviger til:
Rapporter > Produkter > Med stoffer


Under funktion Rapporter finder du forskellige typer produktlister over dine lagervarer i iChemistry. De oplysninger, der vises i rapporterne, er primært data hentet direkte fra produkternes sikkerhedsdatablade.


Du kan altid download din rapport eller søgeresultater til Excel.



Om rapporten "Med stoffer"


Med stoffer rapporten indeholder alle produkt, der er klassificeret som farlige i sektion 2 i SDB.Det er muligt, at der vil blive vist færre produkt end på lager i denne rapport, da de produkt, der ikke er farlige, ikke medtages.Sæt kryds i feltet "medtag ikke-klassificerede produkt" for at se alle inventerede produkt på listen.



Med stofrapport indeholder oplysninger om klassificering og mærkning, fare- og sikkerhedssætninger, produkternes sammensætning såsom stofnavn, EF- og CAS-numre. Hvis et stof er forbundet med en restriktionsliste såsom REACH SVHC, REACH Annex XVII, REACH Annex XIV, vil det blive vist i rapporten Med stoffer. Du kan søg efter flere produktkriterier, herunder klassificering eller fare- og sikkerhedssætninger, for at finde specifikke produkt på listen.



Den øverste overskriftsbjælke i rapporten tilhører produkt, og den nedenunder tilhører stofferne. Produktinformationen vises med grå baggrund, og stofferne vises under produktet med hvid baggrund.Vælg hvordan rapporten skal vises;

valgt afdeling. vil vise eksisterende produkt fra den valgte afdeling i organisationstræet.

Afdelinger vil vise eksisterende produkt fra udvalgte afdeling og dens underafdelinger, sorteret efter hver afdeling.

Opsummer viser en opsummeret liste over den valgte afdeling og dens underafdelinger.


Selvom der er gjort en indsats for at sikre nøjagtighed, er denne oversættelse muligvis ikke helt fejlfri. Vær venligst opmærksom på dette, når du fortolker oplysningerne.

Did you find it helpful? Yes No

Send feedback
Beklager, at vi ikke kunne hjælpe. Hjælp os med at forbedre denne artikel med din feedback.