Dokumentmodulen - allmän information

Navigera till:
Verktyg > Dokument

Här hittar du dokumentation som tillkommit i t.ex. riskbedömningar och produktrelaterade dokument såsom exponeringsscenarier och ytterligare säkerhetsdatablad på andra språk. Ni har även möjlighet att lägga till dina egna dokument här.

För att lägga till ett dokument, klicka på Lägg till.

Välj URL om du länkar till ett dokument, eller Fil om du vill ladda upp till exempel ett PDF-dokument.

Efter att ha lagt till dokumentet kan du välja att koppla det till en avdelning och/eller en produkt.

Om du kopplar dokumentet till en avdelning kommer dokumentet att synas från knappen Avdelningar (1) och i dokumentmodulen på vald avdelning samt toppavdelningen. Avdelningsvägen kommer att vara synlig (2), se bild nedan:

Om du kopplar dokumentet till en produkt kommer dokumentet att synas i iSafe för den produkten, och finnas under "Produktrelaterade" i dokumentmodulen.

För att ta bort ett dokument kan du klicka på "x" i den högra kolumnen.

Observera att du endast kan ta bort dokument som ursprungligen lades till av er; ni kommer inte att kunna ta bort t.ex. ytterligare säkerhetsdatablad på andra språk som är kopplade till produkter som du har i din inventering.