Hur Hjälpcenter fungerar

När du klickar dig fram i de olika funktionerna i iChemistry, kommer det att finnas anpassade artiklar i Hjälpcenter för er där. Testa t.ex. att klicka dig vidare till Meny > Inventera kemikalier, så ser du att det finns artiklar och videoinstruktioner där om hur inventeringen fungerar.

Vi kommer kontinuerligt att lägga in mer instruktioner om våra funktioner i iChemistry.

Ni är självklart välkomna att komma med feedback till oss, om det exempelvis skulle vara någon artikel ni saknar. Hör i så fall av er till support.se@intersolia.com eller ring oss på +46 (0) 35 16 20 20.