iSafe - allmän information

Navigera till iSafe: Sök antingen i sökfältet i övre högra hörnet, eller klicka på en produkt i en produktlista.

iSafe ger en lättöverskådlig sammanfattning av produkten.

Här visas bland annat produktens klassificering och sammansättning, relaterade länkar och dokument samt var produkten finns inventerad i verksamheten. Finns det en riskbedömning kopplad till produkten kommer den att visas under rubriken Aktiviteter.

Informationen som visas hämtas från avsnitt 1, 2 och 3 i produktens SDB (Säkerhetsdatablad).

Detaljerad produktinformation

Klicka på detaljerad produktinformation längst ner på iSafe för att se mer information.

Klicka på ett Visa sammansättning för att se ytterligare information om ämnet från avsnitt 3 ifrån säkerhetsdatabladet.