Hur du förfrågar en produkt

Navigera till:
Verktyg > Inventering > Lägg till > Förfråga

Observera att endast administratörer har behörighet att göra ändringar i inventeringen.

Hur du förfrågar en produkt:

1. Börja med att klicka på knappen Lägg till i övre menyraden:

2. Sök efter produkt i databasen.

3. Om du inte får någon sökträff under fliken Globala produkter på produkten du vill inventera in, kan det bero på att produkten inte har skapats i vår globala databas ännu.

4. Klicka på Förfråga.

Fyll i förfrågan för din produkt. En förfrågan skickas till vår SDB-avdelning, som skapar produkten till databasen.

SDB-avdelningen återkommer till er så snart produkten är skapad och när ni kan inventera in den i ert system.