Hur du lägger till produkter

Navigera till:
Verktyg > Inventering > Lägg till

Observera att endast administratörer har behörighet att lägga till produkter i inventeringen.

Så här lägger du till en produkt:

1. Klicka på knappen Lägg till i övre menyraden för att söka efter en produkt.

2. Sök efter produktnamn, produktnummer eller leverantör i det vänstra sökfältet.

3. Om produkten inte finns under fliken Egna produkter, klicka på Globala produkter. Begränsa sökningen om det behövs.

4. Klicka på produkten.

5. Klicka på Lägg till.

6. Stäng fönstret.

7. Klicka på Spara.

Tips!

Hovra över i-numret för att se om produkten du håller på att lägga till ingår i några restriktionslistor!