Kan vi overføre oplysninger fra iChemistry med en API?

Denne artikel er blevet oversat med maskinoversættelse.

Gælder for: iChemistry og iDistributior
Tilføj tjenester

Q: Hvad er en API, og hvordan fungerer den?

A: Det er en protokol, der tillader programmer at kommunikere med andet.Kommunikationen består normalt i at sende eller hente data, enten automatisk eller manuelt af brugeren.

Eksempel:

Company Inc. anmoder om Loctite 243 produktdata fra iChemistry.

De sender derefter en efterspørgsel med definerede parametre (kriterier) til iChemistry.

F.eks

produktnavn

Stoffer

Klassifikationer

Fare

iChemistry sender Loctite 243 produktdata tilbage til kundens interne programmer/mapper.

Lagerbeholdning API

I denne API kan iChemistry både sende og modtage information via API'et. Tilføj eller fjern produktbeholdningen for forbrug og beholdningsoplysninger, samt hvilke enheder der gælder.

(Kontakt os for mere information)

Produktdata API

Denne API sender produktdata tilbage med information som f.eks

produktnavn

Stoffer

Klassifikationer

Fare

(Kontakt os for mere information)

Yderligere data tilgængelige fra release 2020-02-22

Tilføjet - også piktogrammer, signalord, H-sætningsbeskrivelse.

(Kontakt os for mere information)

SDB distribution API

Sender efterspurgte sikkerhedsdatablade.

(Kontakt os for mere information)

Produktlinks API

Sender links til efterspurgte sikkerhedsdatablade

(Kontakt os for mere information)