Hvor finder jeg fjernet produkt?

Denne artikel er blevet oversat med maskinoversættelse.

Naviger til:
Værktøjer > lagerbeholdning

Hvis du har fjernet et produkt, er det ved lov påkrævet, at produkt historik bliver logget.


Vis inaktive produkt og underafdelinger

  • Marker afkrydsningsfeltet 'Vis inaktive produkt og underafdelinger' for at se fjernet produkt.
  • Ikonerne repræsenterer den aktuelle tilstand af dine produkt




Klik

at overfør oplysningerne til Excel.


Selvom der er gjort en indsats for at sikre nøjagtighed, er denne oversættelse muligvis ikke helt fejlfri. Vær venligst opmærksom på dette, når du fortolker oplysningerne.


Did you find it helpful? Yes No

Send feedback
Beklager, at vi ikke kunne hjælpe. Hjælp os med at forbedre denne artikel med din feedback.